Mathieu Terryn heeft een belangrijk besluit genomen over zijn rol als coach in 'The Voice Van Vlaanderen'
STG
Mathieu Terryn heeft een belangrijk besluit genomen over zijn rol als coach in 'The Voice Van Vlaanderen'
Foto: VTM

Het voorbije seizoen van 'The Voice Van Vlaanderen' kende heel wat veranderingen. Naast verschillende wijzigingen aan het programma zelf konden we rekenen op de vakkundige begeleiding van twee nieuwe coaches.

VTM maakt intussen de balans op van 'The Voice Van Vlaanderen'. Enkele kleine ingrepen in het format zorgde voor wat vernieuwingen in de reeks. Er werd onder andere beslist om de Blind Auditions niet alleen op vrijdag, maar ook op zondag uit te zenden. Daarnaast waren er ook nog de Knockouts. Daaraan werd de zogenaamde 'Redzone' toegevoegd. 

In Het Nieuwsblad blikt ook Mathieu Terryn terug op zijn rol als coach. Samen met Jan Paternoster werd hij één van de nieuwe gezichten van het programma. “Ik was al trots dat ik als enige coach twee kandidaten in de finale had. Ik ben fanatiek in alles wat ik doe, ook in ‘The Voice’", zegt Mathieu.

In de wandelgangen van VTM wordt dan ook al druk nagedacht over een nieuw seizoen. Ook Mathieu heeft een duidelijk besluit genomen over zijn toekomst als coach in het programma. “Als ze me volgend jaar opnieuw vragen voor ‘The Voice’, dan zeg ik ja. De synergie tussen de coaches zat zo goed, ook achter de schermen. Dus met plezier."

Meer nieuws

Meer nieuws

.