Mathieu maakt het zichzelf aartsmoeilijk in 'The Voice': "Stom om die tegen elkaar te zetten"
COS
Mathieu maakt het zichzelf aartsmoeilijk in 'The Voice': "Stom om die tegen elkaar te zetten"
Foto: VTM

Vrijdagavond gaan bij 'The Voice van Vlaanderen' de langverwachte 'Battles' van start. Het belooft een avond van hartverscheurende keuzes te worden.

Mathieu Terryn zet Kaat (21) en Néhémie (23) samen voor zijn eerste Battle. "Zowel Kaat als Néhémie hebben een Knockout gebracht die me bij het nekvel heeft gepakt", zegt Mathieu. Het duo zingt 'July' van Noah Cyrus en daarbij moeten ze a capella eindigen.

'The Voice'-fans zijn alvast onder de indruk van de Battle. "Heel mooi samen", lezen we op Facebook. "Wauw! Meer dan kippenvel", klinkt het bij een andere kijker. Wie het nu het beste heeft gedaan? "Kaat spring er bovenuit", zegt iemand. "Néhémie, wauw. Je bent nu al een winnaar", klinkt het anderzijds.

"Erg stom om die tegen elkaar te zetten. Néhémie is een natuurtalent waar zo'n programma's naar op zoek zijn", zegt een kijker. "Spijtig dat je tussen die twee moet kiezen. Allebei zo goed!", lezen we nog. "Heel mooi. Moeilijk om een keuze te maken"

"Ik begrijp niet waarom altijd de beste bij elkaar gezet worden en dan doen ze alsof ze het zo moeilijk hebben om te kiezen." Maar: wat als je team bestaat uit alleen maar toptalenten? Dat lijkt dit seizoen bij verschillende coaches wel het geval. Er is gelukkig nog altijd Laura Tesoro met 'The Voice Comeback Stage'!

Meer nieuws

Meer nieuws

.