The Masked Singer Mathias Vergels lijkt het te verklappen in 'The Masked Singer': "Zou zij Ridder kunnen zijn?"
COS
Mathias Vergels lijkt het te verklappen in 'The Masked Singer': "Zou zij Ridder kunnen zijn?"
Foto: VTM

Vorige week moesten we met pijn in het hart afscheid nemen van Papegaai in 'The Masked Singer'. 'Thuis'-acteur Mathias Vergels bleek zijn beste discomoves wekenlang te hebben bovengehaald.

'Behind The Mask' deed veel kijkers van 'The Masked Singer' op het spoor van Mathias Vergels zitten. Hij kwam achter Johnny Logan in beeld met zijn rug naar de camera. Dat was voor velen genoeg Mathias te verdenken.

Nu denkt een kijker dat Mathias zelf wat verklapt heeft in 'Behind The Mask'. "Je hoort dat hij zijn vriendin 'chouke' noemt. In diezelfde 'Behind The Mask' hoor en zie je hem ook 'chouke' zeggen tegen Ridder. Zou Ridder Lynn Van den Brouck zijn?", vraagt de kijker zich af op Facebook.

"De stem zou volgens mij wel echt kunnen kloppen en ik vind haar er ongemakkelijk bij staan als Mathias aan haar vraagt: 'Chouke, wat vind jij van 'The Masked Singer'?", klinkt het verder. Ook qua lichaamsbouw kan het best kloppen.

"Ikzelf denk al van voor aflevering 1 Clara Cleymans, maar moest nu toch even nadenken", merkt de kijker op. "En die kan ook goed zingen", vult iemand aan. "Als we dat mogen geloven zitten er bijna enkel koppels in dit jaar", merkt iemand op.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.