The Masked Singer Mathias Vergels grijpt in tijdens 'The Masked Singer': "Ik moest wel, dat ging anders niet"
COS
Mathias Vergels grijpt in tijdens 'The Masked Singer': "Ik moest wel, dat ging anders niet"
Foto: VTM

Niet Jelle De Beule, Average Rob of Mathias Coppens, maar wel een andere Mathias werd ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Mathias Vergels kroop wekenlang in het kostuum van publiekslieveling Papegaai.

Papegaai is sinds de zesde show van 'The Masked Singer' uitgezongen, maar vooral ook uitgedanst. De meest groovy en beweeglijke Masked Singer moest vrijdag zijn masker afnemen. 

Van Mathias Vergels, bekend als Lowie in 'Thuis', wisten we al dat hij kon zingen, maar ook zijn dansjes tijdens zijn performances maakten indruk. Daarvoor moest hij wel het onderste uit de kan halen.

Zijn conditie was naar eigen zeggen absoluut niet voorbereid op al die uitputtende moves. "Dat ging niet. Mijn conditie was verschrikkelijk. En nog altijd, want die is nu terug verschrikkelijk", zegt Mathias bij Qmusic.

"Toen ik dat kostuum aandeed, dacht ik: ik ga hier iets aan moeten doen. En dan ben ik als een zot beginnen lopen. Ik moest wel. Dat ging anders niet. Dat is dan een paar weken goed gegaan", aldus Mathias bij Maarten & Dorothee.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.