The Masked Singer Mathias Vergels begrijpt het zelf niet na 'The Masked Singer'-exit: "Ik vond het heel raar"
COS
Mathias Vergels begrijpt het zelf niet na 'The Masked Singer'-exit: "Ik vond het heel raar"
Foto: VTM

In de zesde show van 'The Masked Singer' moesten we met pijn in het hart afscheid nemen van Papegaai. Niet geheel verrassend bleek het 'Thuis'-acteur Mathias Vergels te zijn.

De naam 'Mathias' viel vaak bij Papegaai in 'The Masked Singer'. Alleen ging het dan wel over Mathias Coppens. De speurders kon Mathias Vergels tot bij de ontmaskering misleiden. Daar is de 'Thuis'-acteur heel blij mee.

"Maar de verrassing had nog groter kunnen zijn, had ik niet stomweg herkenbaar in beeld gelopen achter Johnny Logan in 'Behind The Mask'", zegt Mathias in Het Laatste Nieuws. "Een foutje van VTM door mij niet te blurren of een bewuste hint? Geen idee eigenlijk. Ik vond het alleszins heel raar."

Mathias werd al sinds de start door verschillende kijkers verdacht. Week na week kwamen daar meer kijkers bij. Pas toen hij niet geblurred in beeld kwam, werd hij bestookt met berichten. "Tot dan had nog niemand mij aangesproken over 'The Masked Singer'", zegt Mathias.

Toch bleven sommige mensen op een verkeerd spoor zitten. En zorgde Mathias zelf ook voor. "Ik zei tegen iedereen altijd dat het Average Rob was, omdat hij dikwijls als hoofdverdachte genoemd werd. Hopelijk neemt hij het mij niet kwalijk", aldus Mathias Vergels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.