Mathias Coppens erg geraakt door wat hij te horen krijgt van kinderen Marcel en Lowis
COS

Sinds vorige week sluiten de broertjes Coppens weer BV-duo's op in hun escape rooms. Afgelopen zondag was het aan Kürt Rogiers & Kamal Kharmach en Ruth Beeckmans & Davy Parmentier.

Mathias Coppens en broer Staf Coppens zijn met 'Code van Coppens' is al toe aan een vierde seizoen. Ook in Nederland sluiten de broertjes BN'ers op in hun ecape rooms. Het programma blijft immens populair. 

Ook het vierde seizoen scoort bijzonder goed. Het programma lokt telkens meer dan een half miljoen Vlamingen naar VTM op zondagavond. Iets wat ook Marcel en Lowis, de kinderen van Mathias, merken.

"Ik vind het een mooi compliment als mijn kinderen, wanneer ze maandag thuiskomen na school, me zeggen dat er op de speelplaats over 'Code van Coppens' wordt gepraat", zegt Mathias in Het Nieuwsblad.

"Als Staf en ik samen presenteren, proberen wij iets te maken voor de hele familie", benadrukt de presentator. "Het is alleszins een heerlijk programma om te maken, dus ik hoop dat de mensen er ook van blijven genieten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.