The Masked Singer 'The Masked Singer'-zangcoach Ibernice velt opvallend oordeel: "Eén van de beste zangeressen ter wereld!"
COS
'The Masked Singer'-zangcoach Ibernice velt opvallend oordeel: "Eén van de beste zangeressen ter wereld!"
Foto: VTM

In de 'The Masked Singer'-finale staan ons ongetwijfeld weer geweldige zangprestaties te wachten. Daar kunnen we Ibernice MacBean voor bedanken.

Ibernice MacBean heeft jaren voor 'The Voice van Vlaanderen' gewerkt en is ook al twee seizoenen lang de zangcoach in 'The Masked Singer'. Ze zag al verschillende talentvolle artiesten passeren.

Over Guga Baúl was ze bijvoorbeeld onder de indruk. Die bleek erg goed te kunnen zingen zonder een echte zanger te zijn. Maar de allerbeste zangprestatie? Die zat in het vorige seizoen.

"De Koningin zit in haar eentje in haar troon, neer te kijken op de rest van ons stervelingen", zegt Ibernice in Humo. "Ik vind haar één van de allerbeste zangeressen, niet alleen in België maar ter wereld. Echt waar!"

"Met name Miss Poes komt dit seizoen het dichtst in haar buurt: op zo'n manier 'Emotions' van Mariah Carey zingen, dat kunnen er maar heel weinig", aldus zangcoach Ibernice MacBean in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.