The Masked Singer 'The Masked Singer' verrast opnieuw! Niet alleen Konijn maar ook IJskoning verschijnt vrijdag
COS
'The Masked Singer' verrast opnieuw! Niet alleen Konijn maar ook IJskoning verschijnt vrijdag
Foto: VTM

Er ontstond veel verwarring toen VTM woensdag Konijn voorstelde als de nieuwe 'The Masked Singer'-figuur van deze week. Vorige week kregen we IJskoning immers te zien.

Veel kijkers hadden hem gespot aan het einde van de derde aflevering. Uit het niets kwam er plots een IJskoning tevoorschijn uit zijn koelkamer. Een nieuwe Masked Singer die nu vrijdag zijn intrede maakt? Nee, die eer bleek uiteindelijk weggelegd voor Konijn, die woensdag werd voorgesteld.

Verwarring alom bij speurend Vlaanderen. "Wat dan met de IJskoning", klonk het op sociale media. Maar de kijkers krijgen vandaag duidelijkheid, want nu vrijdag zullen niet één, maar twee nieuwe figuren hun entree maken in show 4 van 'The Masked Singer'.

Met negen zullen de figuren deze keer duels aangaan per drie. Enkel de winnaar van elk duel is zeker van een plek in de volgende show. Voor IJskoning wordt het meteen een uitdaging tegen twee powervrouwen: Flamme Fatale en Ridder. Wie moet deze week zijn of haar echte identiteit prijsgeven?

Meer nieuws

Meer nieuws

.