The Masked Singer 'The Masked Singer'-verdachte valt door de mand: "Hier verraadt hij zich"
COS

Nog zes figuren zijn in de running om Koningin en Miss Poes op te volgen als winnaar van 'The Masked Singer'. Het belooft nog een spannende strijd te worden.

Champignon, Raaf, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady en Hippo geven vrijdag opnieuw het beste van zichzelf in 'The Masked Singer'. Voor sommige figuren lukt het nog steeds om onder de radar te blijven. 

Bij Leeuw lijken steeds meer en meer mensen ervan overtuigd dat zanger en '#LikeMe'-acteur Maksim Stojanac achter de vette moves en straffe stem schuilgaat. Zelf probeert hij dat natuurlijk te ontkennen.

Zo merkte hij de afgelopen weken op dat mensen onderschatten wat voor slechte moves hij heeft. "Die Leeuw kan echt heel goed met de heupen bewegen. Mensen die mij kennen weten echt dat ik zo stijf als een hark ben", zei hij bij Qmusic.

Nu zijn er toch beelden opgedoken die het tegendeel bewijzen. Tijdens de repetities voor '#Like Me in Concert' nemen Pommelien Thijs en Sali Haidara even de tijd om vragen van fans te beantwoorden.

Op een bepaald moment duikt Maksim plots op achter de dames. Hij kan het niet laten om eens met zijn heupen te draaien. "Heeft Maksim zich hier verraden?", klinkt het op Facebook. "Dat dacht ik ook", reageert iemand. "Nou, ik denk spontaan aan Leeuw."

Meer nieuws

Meer nieuws

.