The Masked Singer 'The Masked Singer'-verdachte krijgt het warm onder z'n voeten: "Mág daar niet op antwoorden"
COS
'The Masked Singer'-verdachte krijgt het warm onder z'n voeten: "Mág daar niet op antwoorden"
Foto: VTM

Gisteren was er de tweede show van 'The Masked Singer' met het tweede deel van de figuren. Volgende week zien we Leeuw, Groot Licht, Champignon, Raaf, Mummie en Soaperstar weer aan het werk.

Er wordt al twee weken druk gespeculeerd over wie er nu allemaal in die pakken zit. MNM-dj's Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert hebben alvast een vermoeden over wie er onder Champignon zou zitten. Ze belden hun verdachte vrijdag op: minister Ben Weyts.

"Minister Ben Weyts, ben jij Champignon in 'The Masked Singer'?", vraagt Kawtar meteen. "Ai, dat moet ik met klem ontkennen. Maar je weet in de politiek ontkennen wij nogal dikwijls. Ik denk dat ik daar niet zo goed kan op antwoorden. Of mág op antwoorden."

Kawtar vond een filmpje terug waarin de minister samen met Meyrem Almaci een lied zingt. "Voel ik al een beetje stress bij jou, minister Weyts?", vraagt ze. "Ja, toch ietwat", stamelt de minister. "Maar dat ontmaskert me nog niet onmiddellijk natuurlijk."

Op de vraag of hij de zin 'Turn the mic on' eens kan zeggen, doet hij dat bewust met een heel lage stem. "Ik denk dat jullie nog een beetje geduld moeten uitoefenen om te weten wie er werkelijk in dat pak zou kunnen zitten", aldus Ben Weyts, die ook op ons verdachtenlijstje staat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.