The Masked Singer 'The Masked Singer'-verdachte doet zelf voorspelling over Ridder: "Ik denk dat zij het is"
COS
'The Masked Singer'-verdachte doet zelf voorspelling over Ridder: "Ik denk dat zij het is"
Foto: VTM

Komende vrijdag zien we de achtste show van 'The Masked Singer' bij VTM. Ridder, Miss Poes, Schorpioen, Konijn en IJskoning zijn nog in de running.

Bij sommige figuren lijken kijkers van 'The Masked Singer' al erg zeker van hun stuk. Bij Ridder is dat niet zo. Zij zorgt voor heel veel verwarring. Vooral Loredana en Clara Cleymans staan al sinds de eerste aflevering op iedereens radar, maar er duiken af en toe ook wat nieuwe namen op.

Zo dachten de speurders plots aan Hadise, die na 'Idool' carrière maakte in Turkije. Enkele kijkers thuis denken dat we het niet zo ver van Turkije moeten zoeken: in Griekenland. Zangeres Katerine Avgoustakis wordt namelijk vaak genoemd. Zij werd in 2005 de winnares van Star Academy.

"Al zeven weken ontploft mijn telefoon ieder weekend. Het zou zomaar eens kunnen", reageert Katerine nu op Instagram Stories. "Al denk ik dat het Loredana De Amicis is", laat ze nog weten. "En met de tip over een Griekse godin was het hek helemaal van de dam!"

Dat Katerines naam nog niet gevallen is in het speurderspanel, vindt een volger raar. "Die zijn mij daar allang vergeten op de Medialaan", reageert Katerine gevat. Zorgt Ridder binnenkort misschien voor een grote verrassing?

Meer nieuws

Meer nieuws

.