The Masked Singer 'The Masked Singer'-speurders overtuigen helemaal met deze ontdekking: "Niet Danira, maar zij is Foxy Lady"
COS
'The Masked Singer'-speurders overtuigen helemaal met deze ontdekking: "Niet Danira, maar zij is Foxy Lady"
Foto: VTM

'The Masked Singer'-fans moeten een weekje extra wachten op een nieuwe aflevering. Het geeft ons wel voldoende tijd om alles tips nog eens op een rijtje te zetten.

Foxy Lady zong vrijdag een prachtige versie van 'Because Of You'. Ze blies iedereen omver. Maar wie zit er nu in het pak? Is het een van de topverdachten in de guessing game: Danira Boukhriss Terkessidis, Frances Lefebure, Jennifer Heylen?

Op sociale media zetten enkele kijkers ons op een nieuw spoor. "Er was iets over 'Pippa' en de jury begon meteen te gissen welke actrices meespeelden in die film. Maar Kim Van Oncen, Saartje uit 'Dertigers', heeft een sterrenkindje dat ook Pippa heet."

Er zat ook een tip in over 'De Verraders'. Het deed de speurders Hannelore Simons toevoegen aan het verdachtenlijstje. Maar ook Kim deed mee aan het programma. 

Dertigers

"Het liedje van 'Dertigers' kwam in het filmpje ook voor, ik dacht er ook aan", merkt nog een fan op. 'Ik zit meestal goed verstopt op mijn onderduikadres' en 'Als je me ziet, moet je snel zijn, voor 't ziet ga ik weer in rook op' zouden betrekking kunnen hebben op haar rol in 'Dertigers'.

'Ik heb altijd al een hevige drang gehad gevoeld om te performen. Dus ik ben trots dat ik het juiste spoor gevonden heb. Dat is voor mij een echte job. Te veel belangstelling is voor mij een misfit.' Ze is wel actrice en radiopresentatrice, maar daarnaast heeft ze ook haar eigen supermarkt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.