'The Masked Singer'-productie grijpt in: "Ze hebben de deelnemers op de hoogte gebracht"
COS

In het tweede seizoen komen drie nieuwe speurders aan bod. Naast Jens Dendoncker, Karen Damen en Julie Van den Steen zien we ook Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Kevin Janssens aan het werk.

Andy Peelman, Ruth Beeckmans en Kevin Janssens die vorig seizoen Duiveltje, Aap en Wolf waren, maken nu kennis met de andere kant van de wedstrijd. Zij moeten nu mee speuren naar de identiteit van de Masked Singers.

Daarvoor keek Andy een beetje af bij Karen Damen. Zo gaat hij zijn verdachten volgen op Instagram. Karen ging nog een stapje verder en checkte vorig seizoen bijvoorbeeld de WhatsAppstatus van Ruth Beeckmans. 

"Als ze zag dat ze telkens vlak na een opname 'online' was, wist ze natuurlijk genoeg", zegt Andy in Het Laatste Nieuws. "Maar de productie heeft de deelnemers van seizoen 2 op de hoogte gebracht van dat soort technieken", onthult hij.

Volgens Andy hebben ze het over het algemeen sluwer aangepakt. Wanneer hij een bepaalde zanger verdenkt, zit er in de volgende aflevering muziek van hem. "Maar even later een hint waaruit moet blijken dat hij het zeker niet is. De jury en de kijkers worden nog harder misleid dan in het eerste seizoen", aldus Andy.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.