The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers vinden straffe hints over Miss Poes: 'Verwijzen allemaal naar deze actrice'
COS
'The Masked Singer'-kijkers vinden straffe hints over Miss Poes: 'Verwijzen allemaal naar deze actrice'
Foto: VTM

De identiteit van Miss Poes is voorlopig nog een groot raadsel in 'The Masked Singer'. Er wordt door velen in de richting van een voormalige Miss België gedacht.

Hoewel de Miss België-theorie door veel kijkers van 'The Masked Singer' wordt gevolgd, zijn er ook een heleboel kijkers die het zoeken in de richting van iemand met een bekende vader: Marie Verhulst, Zita Wauters... Maar ook Ella Leyers.

"Ze werd tweede in 'De Slimste Mens Ter Wereld', deed typetjes van 'Temptation Island' na, deed ook Virginie Claes (tandpastasmile) na in 'Tegen De Sterren Op' en kan ook zingen", legt iemand enkele tips uit op Facebook. 'Wereldvrede' zou dan weer kunnen verwijzen naar 'De Ideale Wereld' waarin Ella meedoet.

De stamboom zou een hint moeten zijn naar de drie zussen van Ella en de Amerikaanse diner verwijst dan weer naar de jaren die Ella in Amerika spendeerde. "En in het filmpje stond een beeld van de Blues Brothers, wat dus kan verwijzen naar het omgekeerde, namelijk Soulsister van haar vader", merkt nog een kijker op.

"Zou zeker kunnen!", lezen we bij enkele fans van het programma. "Het kan. Alleen haar figuur lijkt me niet overeen te komen. En de tips kloppen ook niet. 'Ik zing niet zoveel' is dan juist, maar 'Vader is bekender' is dan ook juist. Dus dat kan al niet."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.