The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers verdeeld: "Tips willen ons naar haar leiden, maar totaal haar stem niet"
COS
'The Masked Singer'-kijkers verdeeld: "Tips willen ons naar haar leiden, maar totaal haar stem niet"
Foto: VTM

Miss Poes is niet alleen een van de topfavorieten bij de kijkers van 'The Masked Singer'. Ook haar medekandidaten zijn fan: ze gunden haar vrijdag een vrijstelling.

De identiteit van Miss Poes verdeelt de kijkers van 'The Masked Singer' al weken in verschillende kampen. In de Guessing Game wordt gedacht aan Olga Leyers, Pommelien Thijs of Tinne Oltmans. Op Facebook zijn vooral Camille Dhont en Tinne Oltmans de hoofdverdachten.

"De tips blijven ook steeds kloppen en veel verwijzingen in haar video's naar 'Lisa', zoals de Mona Lisa en Lisa Simpson, de melkchallenge én ze werd ooit tweede in 'Steracteur Sterartiest'", zegt een kijker over Tinne. "Alles wijst naar Tinne Oltmans: de stem, de tips, de manier van bewegen... Dus ik denk ook dat zij het is."

Toch merken veel kijkers op: "De stem klopt niet." Tinne zingt volgens velen toch anders dan de Masked Singer. "Mooie musicalstem, maar totaal niet zo sterk als Miss Poes."

Kijkers merken op dat er veel 'valse' tips zijn dit jaar. "Dus de tips, die zeer misleidend zijn, zijn doorslaggevender dan het stemgeluid?", vraagt iemand zich af. "De tips willen ons naar Tinne Oltmans leiden, maar is totaal haar stem niet, wel die van Camille."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.