VTM

'The Masked Singer'-kijkers uiten massale verontwaardiging: "Fun van het programma is er nu helemaal af"

door: COS
Maksim Stojanac in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

In 'The Masked Singer' moesten we afscheid nemen van Leeuw. Dat Maksim Stojanac het programma moet verlaten is voor heel wat kijkers een enorme teleurstelling.

Op sociale media uiten fans dan ook hun ongenoegen. De exit van Maksim Stojanac was volgens veel fans absoluut niet terecht. "Ze hebben zonet de beste eruit gestemd", klinkt het ontzet. "Dit seizoen is zo verpest nu hij eruit is", lezen we nog. "Het publiek had ongelijk! Dit was de winnaar."

"Leeuw had in de finale moeten staan! Zo jammer!", klinkt het verder. "Zo niet juist... Hij verdiende een finaleplaats en voor mij persoonlijk de overwinning. Ik snap dat publiek echt niet. De fun van het programma is er voor mij nu helemaal af."

"Leeuw was 1000 keer beter dan Foxy Lady. Ik snap dit seizoen niet", klinkt het. "Zo stom dat hij eruit ligt. Ik snap niet dat mensen op Foxy Lady en Champignon stemmen." En: "Champignon moest eruit, die was zo slecht. Er wordt alleen naar de schattigheid gekeken bij hem."

"Ik vind het niet eerlijk. Foxy Lady moest eruit", klinkt het nog. "Dit seizoen is verpest. De beste gaan eruit en diegene die niet zo goed kunnen zingen blijven erin. Van mij mochten Foxy Lady en Champignon eruit in plaats van Minotaurus en Leeuw."