The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers kunnen hun oren niet geloven: "Hij kan Champignon niet zijn"
COS
'The Masked Singer'-kijkers kunnen hun oren niet geloven: "Hij kan Champignon niet zijn"
Foto: VTM

In februari begonnen we het 'The Masked Singer'-avontuur met veertien figuren. Tien van hen kregen de afgelopen weken al een gezicht.

Nog vier figuren blijven over in 'The Masked Singer'. Hippo, Champignon, Raaf en Tovenaar gaven zaterdag nog het beste van zichzelf samen met een heleboel reeds ontmaskerde figuren in het Antwerpse Sportpaleis.

Vrijdag staat er een laatste ontmaskering voor de grote finale op de planning. Vooral over Champignon en Hippo lijkt er nog geen consensus over hun identiteit. Het enige wat we de afgelopen weken konden doen was verdachten schrappen.

Dat doen we nog steeds. Zo blijkt één van de topverdachten voor Champignon toch niet in het pak te kunnen zitten. Net als Miguel Wiels kon Wesley Sonck volgens opmerkzame fans immers nooit op het podium van het Sportpaleis staan.

Op 15 april was het in Ninove, Wesleys thuishaven, 'Ladies Night met Bram & Lennert'. Eerder was Niels Destadsbader al eens een special guest bij de heren. Dit jaar was het niemand minder dan Wesley. Hij zong op het podium ook een nummer. "Wesley kan Champignon niet zijn", klinkt de conclusie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.