The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers komen met opvallende voorspelling nadat Konijn wordt voorgesteld: 'Dit gaat vrijdag gebeuren'
COS
'The Masked Singer'-kijkers komen met opvallende voorspelling nadat Konijn wordt voorgesteld: 'Dit gaat vrijdag gebeuren'
Foto: VTM

VTM verraste de kijkers van 'The Masked Singer' met de aankondiging van een nieuwe figuur. Vrijdag maakt Konijn zijn intrede in het programma.

Konijn trok donderdag doorheen Vlaanderen: van Oostende naar Gent om dan een dj-sessie te geven in Antwerpen. Het nieuwe kostuum lokt veel reacties uit bij de 'The Masked Singer'-kijkers.

Veel kijkers doen meteen gokjes, maar heel wat kijkers zijn vooral in de war. Aan het einde van de derde aflevering verscheen namelijk een soort van IJskoning. We concludeerden meteen: dit wordt de volgende figuur die z'n intrede zal doen.

IJskoning

Nu Konijn wordt aangekondigd, begrijpen veel kijkers er niets meer van. "Wat was die IJskoning dan?", vraagt iemand zich af op Instagram. "Er ging toch een IJskoning meedoen?" VTM reageert met mysterieuze emoji's. 

Krijgen we IJskoning dan pas in de vijfde aflevering te zien? "Dan snap ik niet dat ze die al hebben laten zien. Ze zeiden toch dat je ontdekt wie er in de volgende aflevering bij komt. Of ze hebben zich toch eens goed vergist."

"Komen er misschien onmiddellijk twee bij?", stelt iemand voor. "Twee erbij dan zijn ze met negen. Ik denk dat er twee ontmaskerd worden deze vrijdag", voorspelt iemand.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.