VTM

'The Masked Singer'-kijkers enorm teleurgesteld: "Karen Damen had hier bij moeten zijn!"

door: COS
Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Karen Damen in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

In de halve finale van 'The Masked Singer' moesten we afscheid nemen van Schorpioen. Met Klaasje Meijer als topverdachte hadden veel kijkers het bij het rechte eind. 

Aan het begin van de aflevering ontstond er op sociale media al lichte verontwaardiging. Dat gebeurde toen bleek dat het speurderspanel deze week bestond uit Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Andy Peelman en gastspeurder An Lemmens.

Met het idee dat er twee vrouwen en één man in de finale van volgende week terecht zouden komen, werd al gevreesd voor het plekje van Schorpioen. En dus zou Karen Damen niet aanwezig zijn bij de ontmaskering van Klaasje Meijer.

Toen Schorpioen daadwerkelijk ontmaskerd werd, reageerden veel kijkers dan ook erg ontgoocheld. "Neeeeeee, dit is m'n nachtmerrie. Ik wil geen reveal zonder Karen", lezen we op Twitter. "Klaasje ontmaskerd zonder Karen? Dit kan niet!", klinkt het nog.

"Schorpioen eruit en Karen zit niet in de jury, ik ben teleurgesteld", laat een andere kijker weten. "Karen had hier bij moeten zijn, ik ben boos." En: "Nog steeds kwaad dat Karen niet in de jury zat. Maar wel zeer opgelucht dat we wél juist zaten"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!