The Masked Singer 'The Masked Singer'-kijkers absoluut niet blij met VTM: "Jullie verpesten het"
COS
'The Masked Singer'-kijkers absoluut niet blij met VTM: "Jullie verpesten het"
Foto: VTM

Vanavond is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Champignon, Hippo, Raaf, Foxy Lady, Leeuw of Tovenaar zal het masker moeten afnemen.

Vanavond introduceert Jens Dendoncker de 'bel van de waarheid'. Vier hoofdverdachten zullen op die manier geschrapt kunnen worden. Met een filmpje verklapt VTM al dat we bij Leeuw te weten komen welke verdachte het zeker níet is.

'The Masked Singer'-fans zijn niet erg tevreden met VTM. "Toch altijd leuk hoe jullie alles de dag ervoor al verklappen!", klinkt het misnoegd. "Erg hè. De spanning is er weer af", merkt iemand op. "VTM doet dat nu eens met al haar programma's. Je weet de helft al voordien."

"Jullie verpesten de sfeer op voorhand met die spoilers, niet leuk. Het programma verliest de helft van z'n waarde. Jammer", lezen we nog. "VTM, stop met deze spoilers te posten, zo is het leuke van te kijken er al half af."

Zo weten we ook al dat Jelle De Beule deze week gastspeurder van dienst is. "Nu zien we de mystery guest al. Da's een leuk aspect van het programma, ik vind het wel jammer dat ik het al weet." En: "De mysterie gast weten we al en de rest komt straks ook al online. Moeten we nog zien vanavond?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.