The Masked Singer 'The Masked Singer' kent nieuwe presentator: "Toch even moeten nadenken"
COS
'The Masked Singer' kent nieuwe presentator: "Toch even moeten nadenken"
Foto: VTM

Niels Destadsbader keert niet terug bij naar 'The Masked Singer'. Na zijn overstap naar de VRT moest VTM op zoek naar een nieuw gezicht voor het speurprogramma.

Vlak voor het 'VTM Nieuws' van 19u zien we Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en Andy Peelman in een filmpje van 'The Masked Singer'. Ze vragen zich af wie de nieuwe host van het programma wordt. Het antwoord bleek erg dichtbij.

Op een krijtbord stond namelijk in grote letters de naam van de splinternieuwe host: JENS DENDONCKER. "Ook al is het de grootste show van het land, ik heb toch even moeten nadenken toen me de vraag werd gesteld om 'The Masked Singer' te presenteren", geeft Jens toe.

"Niels is onvervangbaar. Maar er werd mij verzekerd dat ik het op mijn eigen manier mag doen: met een paar serieuze hoeken af. Ik zie het volledig zitten! Al zou ik liegen als ik zeg dat ik niet een tikkeltje nerveus ben. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen en de kijkers thuis hopelijk ook."

Jens doet ook een opvallende uitspraak: "En misschien begint het nu al? Heb je al eens geprobeerd om het filmpje te pauzeren?", lacht Jens. Het startschot is gegeven, het speuren kan beginnen. 'The Masked Singer' is in het voorjaar van 2023 te bekijken bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.