VTM

'The Masked Singer'-kandidaat herkenbaar in 'Behind The Mask': "Dit bevestigt alles!"

door: COS
Papegaai in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Bij 'The Masked Singer' kunnen we de identiteit van de figuren proberen achterhalen via de hints. De afgelopen weken zagen veel kijkers hun gokjes bevestigd in 'Behind The Mask'.

In 'Behind The Mask' wordt het avontuur van de ontmaskerde kandidaten in beeld gebracht. Wie nog niet ontmaskerd is, wordt onherkenbaar gemaakt. Alleen gebeurt dat niet altijd. Zo zou Aster Nzeyimana per ongeluk in beeld gebracht zijn zonder onherkenbaar te zijn gemaakt.

Nu lijken de makers van het programma opnieuw iemand te zijn vergeten. We zien iemand achter Johnny Logan met een zwarte trui en een groene glittersjaal. Die zou weleens bij het kostuum van Papegaai kunnen behoren. "Ik keek en zag precies Dries Mertens?", merkt iemand op.

"Opnames in mei-juni, in volle voorbereiding voor het EK? Ik vrees ervoor", reageert een kijker. Mathias Coppens, Loïc Van Impe, Erik Goossens, Maarten van Qmusic, Average Rob, Metejoor, Dieter Coppens en Sieg De Doncker worden gesuggereerd. Al lijken veel kijkers het eens: "Duidelijk Mathias Vergels."

"Mathias Vergels, een beetje lookalike van Metejoor en hij heeft ook een liedje 'Margerita', een pizza Margherita was duidelijk te zien in het filmpje van vorige week", merkt iemand op. "Dit is Mathias Vergels. Was al een tijdje mijn idee, maar dit bevestigt toch alles", aldus een vastberaden kijker.

Veel kijkers geloven niet dat de productie een kandidaat zo herkenbaar in beeld zouden laten komen. "Zou het niet iemand van de productie zijn?", lezen we. "Dat gaan ze toch niet over het hoofd hebben gezien?" Toch lijkt het zeker een kandidaat te zijn, want er werd ondertussen een zwarte cirkel over geplaatst.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!