The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans zien link tussen twee figuren: 'Showbizzwatcher doet straffe suggestie'
COS
'The Masked Singer'-fans zien link tussen twee figuren: 'Showbizzwatcher doet straffe suggestie'
Foto: VTM

VTM stelt ons vrijdag voor aan de andere zeven deelnemers van 'The Masked Singer'. We zullen Minotaurus, Kolonel Mops, Tovenaar, Vlinder, Kosmos, Hippo en Foxy Lady voor het eerst horen zingen.

Vorige week maakten we al kennis met Leeuw, Groot Licht, Champignon, Skiwi, Raaf, Mummie en Soaperstar. Van Skiwi moesten we al meteen afscheid nemen. Het was niemand minder dan 'FC De Kampioenen'-acteur Herman Verbruggen.

Leeuw kon zichzelf met zijn straffe stem meteen veilig stellen. Over de identiteit van Leeuw zijn de meningen natuurlijk verdeeld. Sean Dhondt, Viktor Verhulst en Maksim Stojanac lezen we na de eerste aflevering bij de topverdachten.

Op een foto zagen we Leeuw in een omhelzing met Minotaurus. Er werd al gedacht dat er een link is tussen Leeuw en Minotaurus. Op de riem van Minotaurus is ook een leeuw terug te vinden.

"Zouden zij iets met elkaar te maken hebben?", vraagt een fan zich ook nu nog af. "James Cooke en Gert Verhulst", stelt iemand voor. Maar ook: "James Cooke en Viktor Verhulst" of "Leeuw misschien Viktor Verhulst en Minotaurus Kobe Ilsen. Als er een connectie is", lezen we nog.

Als we naar Maksim Stojanac als verdachte kijken, dan zijn er ook enkele opmerkelijke mogelijkheden. Maksim speelt in '#LikeMe' namelijk de zoon van Gunther Levi en Sven De Ridder. Vooral Gunthers stem zouden we misschien wel kunnen herkennen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.