The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans vinden ultieme tips die alle twijfels wegnemen: "Hij is Champignon!"
COS
'The Masked Singer'-fans vinden ultieme tips die alle twijfels wegnemen: "Hij is Champignon!"
Foto: VTM

De finalisten van het derde seizoen van 'The Masked Singer' zijn bekend. Raaf, Tovenaar en Champignon geven volgende vrijdag het beste van zichzelf in de laatste show.

Volgende week komen we eindelijk officieel te weten wie Raaf, Tovenaar en Champignon zijn. Over de identiteit van Champignon lijkt voor heel wat 'The Masked Singer'-fans door het tipfilmpje van vrijdag alles op z'n plaats te vallen: Miguel Wiels moet Champignon zijn.

In het tipfilmpje - dat afgelopen zaterdag al in het Sportpaleis werd getoond - zagen we de tip '248'. Dat zou kunnen verwijzen naar het aantal liedjes dat Miguel voor K3 schreef. Daarnaast zagen we ook een wereldkaart: van Afrika tot in Amerika. Een verwijzing naar het nummer 'Alle Kleuren'?

De opvallendste tip zijn de namen op de brieven voor Champignon. Die waren van Anna, Sarah en Marianne. Allemaal personages aan wie Free Souffriau, Miguels echtgenote gestalte gaf in de musicals '14-18', '40-45' en 'Robin Hood'. Ook Pluisje, de rol die Free speelde in de K3-musical 'De 3 Biggetjes', kwam al eens aan bod.

Het enige wat ons en heel wat kijkers nog doet twijfelen, is het feit dat Miguel niet in het Sportpaleis aanwezig kon zijn tijdens de namiddagvoorstelling om 15 uur. Tussen 14 uur en 16 uur zat hij immers in Almere voor opnames van het Nederlandse programma 'Even Tot Hier'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.