The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans ontdekken ultieme tips naar identiteit Champignon: 'Hij is het!'
COS
'The Masked Singer'-fans ontdekken ultieme tips naar identiteit Champignon: 'Hij is het!'
Foto: VTM

Het 'The Masked Singer'-avontuur is nog niet voorbij voor Champignon. De publieksfavoriet is nog lang niet uitgezongen en -gesprongen.

Champignon is zonder twijfel de schattigste Masked Singer van de bende. Maar wie gaat er schuil achter dat aandoenlijke masker? Veel 'The Masked Singer'-fans lijken er sinds vrijdag helemaal van overtuigd: "Het is Miguel Wiels!"

Kijkers verwijzen naar de woorden 'Als we samen zijn'. Dat was de vorige begingeneriek van 'Familie'. Het nummer werd gezongen door Niels Destadsbader. De muziek en tekst werden geschreven door Miguel. 'Mijn favoriete melodieën' verwijst dan weer naar een cd van Miguel.

Tijdens het filmpje speelde het liedje 'She's after my piano'. Daarachter is Miguel natuurlijk steevast te vinden. Konijn Pluisje zat ook in het filmpje. Miguels vrouw Free Souffriau speelde twintig jaar geleden de rol van konijn Pluisje in de K3-musical 'De 3 Biggetjes'.

"Ik denk dat Niels de tipgever was in het filmpje van vorige week", bedenkt iemand zich. "Het was volgens mij een man en hij opende met: 'Hey, da's lang geleden..." Het enige wat nog doet twijfelen:  "Raar dat Karen Damen hem niet herkent dan..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.