VTM

'The Masked Singer'-fans nemen laatste twijfels weg: "Tip die de doorslag gaf voor Raaf"

door: COS

We mogen ons vrijdag aan een spetterende show op VTM verwachten. In de finale van 'The Masked Singer' worden eindelijk Raaf, Champignon en Tovenaar ontmaskerd.

Raaf is een van de meest adembenemende kostuums van het afgelopen 'The Masked Singer'-seizoen. Wie er in het pak zit, komen we vrijdag eindelijk te weten. Volgens heel wat kijkers gaat het om zangeres Coely. Op Facebook staven ze hun idee met een heleboel tips.

De flessen met verschillende soorten water was volgens kijkers een verwijzing naar Coely's liedje 'Different Waters'.  'Ultima' is dan weer een award die ze gewonnen heeft. Het bedrag $16.06 was een verwijzing naar de geboortedatum van Coely's zoontje Jabari.

Het bedrag 92,00 euro verwijst naar 9200, de postcode van Coely's woonplaats Dendermonde. Een andere tip naar haar woonplaats waren de paardenworsten.

Cola

Er waren op een bepaald moment ook foto's van verschillende bekende mannen met de naam Ben. Zo heet ook Coely's echtgenoot. Ook de tip over Jan Vertonghen kon aan de zangeres gelinkt worden. Hij is namelijk haar BV-crush.

"Een van de tips die voor mij de doorslag gaf, waren de boterhammen met een glas limonade. In een interview vertelde de broer van Coely dat ze vroeger haar brood in limonade of cola doopte", zegt een fan.

"De tip die voor mij de doorslag gaf, samen met Different Waters: het glas limonade bij het brood. Ze doopt graag haar boterhammen in Fanta of Cola", zegt nog iemand. Vrijdag weten we eindelijk of we het aan het rechte eind hebben.