The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans komen plots met verrassende nieuwe Champignon-verdachte: "Ik begin het ook te geloven!"
COS
'The Masked Singer'-fans komen plots met verrassende nieuwe Champignon-verdachte: "Ik begin het ook te geloven!"
Foto: VTM

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. De zeven overgebleven figuren komen dan weer in actie.

Wie nog steeds voor veel verwarring blijft zorgen, is Champignon. Riadh Bahri, Sander Gillis en Wesley Sonck worden het vaakst genoemd in de guessing game op de website van VTM. Nu lijkt een nieuwe verdachte plots op te duiken.

"Ik weet het! Regi is Champignon! De vlinders op Champignon zijn een verwijzing naar Vlinder, Anouk Matton. Allebei dj. Ik herken plots Regi zijn stem", klinkt het online. De kijker verwijst ook naar een 'tip' op sociale media nog voor het programma begon, waarbij Regi ondersteboven te lezen was.

"Wauw, zou kunnen natuurlijk! Het wordt hoe langer hoe ingewikkelder", klinkt het. "Zou echt wel een verrassing zijn", lezen we nog. "Was ik vorige week ook aan het denken", zegt nog iemand. En: "Fantastische denkwijze. Ik weet het in ieder geval niet."

"Ik heb de tips eens bekeken en begin het ook te geloven. Nu de stem nog." Het is vooral de stem die veel fans niet kan overtuigen. "Regi kan toch niet zingen?" en "Die kan niet zingen en Champignon is iemand die kan zingen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.