VTM

'The Masked Singer'-fans helemaal in de war: "Ik moet iets zeggen... ik ben Champignon"

door: COS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Na al die weken speuren weten we vanavond eindelijk wie Tovenaar, Raaf en Champignon zijn. De finale van 'The Masked Singer' belooft voor verrassingen te zorgen.

Op de sociale media van VTM verschijnt er vandaag een opvallend filmpje. Drie bekende gezichten bekennen plots dat ze Champignon zijn. "Ik moet iets zeggen... Ik ben de Champignon. Ik ben al maanden aan het rondstuiteren in 'The Masked Singer'. En ik ben zo blij dat ik eindelijk kan zeggen: ik ben Champignon", zegt Jani Kazaltzis.

"Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik die schattige Champignon ben", klinkt het dan weer bij Sander Gillis. "Er was ook een tip natuurlijk, hè: twee, vier, acht. 24 augustus. De dag waarop werd aangekondigd dat Laura Govaerts en ik de avondspits gingen presenteren."

"248 shows. Dat is het aantal shows dat ik op anderhalf jaar heb gespeeld bij de Sven De Ridder Company", zegt Sven De Ridder. "Met andere woorden: ik ben de Champignon. Dus laat je niks wijsmaken door die sjarels daar. Want ik ben het die de afgelopen maanden heb zitten zweten en ruften in dat onnozel pak."

Liegebeestje

In de reacties is de verwarring groot. "Zou 1 van die 3 dan toch Champignon zijn of is het een misleiding?" En: "Dit trucje hebben ze in seizoen 1 ook gedaan... toen zat de echte er wel tussen... zou dat deze keer ook zijn? Of toch misleiding?"

Sommige fans kijken er volledig doorheen. "Die drie zijn het dus niet...", lezen we. "Ze kunnen volgend seizoen allemaal in het pakje van liegebeestje kruipen." En: "Het eerste seizoen hadden er ook 3 zo'n filmpje gemaakt. Daar zat de echte ook tussen. Ze nemen gewoon de 3 hoofdverdachten."