The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans geloven hun oren niet: 'Deze BV praat haar mond voorbij'
COS
'The Masked Singer'-fans geloven hun oren niet: 'Deze BV praat haar mond voorbij'
Foto: VTM

Vrijdag maakten we kennis met de eerste zeven stemmen van 'The Masked Singer'. De tweede groep is komende vrijdag aan de beurt.

Het zou zomaar kunnen dat we al weten naar één van de stemmen waarnaar we op zoek moeten gaan. Veel fans van 'The Masked Singer' denken namelijk dat Sarah Mouhamou zich versproken heeft in het VTM-programma 'Een Echte Job'.

"Voor een programma dat ik doe, heb ik zangles gekregen van een supergoeie zangcoach. En als ik zo wat moe begon te worden na een lange repetitiedag of zo, dan moest ik daar altijd van springen", vertelde Sarah.

"Sarah Mouhamou heeft net iets verklapt in 'Een Echte Job'", lezen we. "Zelf is ze geen verdachte van me, maar zou het kunnen?", merkt een kijker op. Veel fans denken dat we er niets achter moeten zoeken.

Sarah heeft op Ketnet namelijk een programma waarin ze zingt voor en met kinderen. "Daar krijgt ze vast zanglessen voor", merkt iemand op. "Sarah heeft effectief een programma op Ketnet Junior en dat heet 'Sarah Zingt'. Dus waarschijnlijk spreekt ze hierover."

"Ik denk dat VTM dat er zeker uit zou knippen, indien ze mee zou doen", merkt iemand op. "Als ze zich verspreken in een ander programma gaan ze dat eruit knippen hoor", zegt nog iemand. Maar daar zijn we niet van overtuigd.

"Er zijn verschillende productiehuizen en een zeer beperkt aantal mensen die weten wie er onder die maskers zitten", merkt een kijker op. Productiehuis 'De Mensen' maakt 'Een Echte Job', terwijl 'The Masked Singer' in handen is van Fremantle.

Meer nieuws

Meer nieuws

.