The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans duiden nu al hoofdverdachte aan voor Kolonel Mops
COS

Op vrijdag 3 februari barst de grootste speurtocht van Vlaanderen weer los. Het derde seizoen van 'The Masked Singer' zal dan eindelijk beginnen.

VTM liet ons vrijdag kennismaken met de eerste acht figuren uit het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. In de teasers dook al een mopshondje op. En wie zien we binnenkort? Kolonel Mops.

Op sociale media wordt door fans van het programma al volop gespeculeerd over wie er in het pak zal zitten. De "Aheum aheum aheum" zet veel mensen meteen op het spoor van één persoon: Walter De Donder, de burgemeester uit 'Samson & Gert' en 'Samson & Marie'.

"Iets doet me denken aan de burgemeester van Samson & Gert, maar dat zou wel te makkelijk zijn", bedenkt iemand zich. Moeten we dan toch wat verder kijken? "Jo De Poorter. Werkt als royaltyexpert en is niet voor de hand liggend. Dus misschien ook een kansmaker", zegt iemand.

Ook Wesley Sonck en Jani Kazaltzis worden verdacht. Roel Vanderstukken, voor velen bekend als Benny uit 'Familie', zou het ook weleens kunnen zijn. "Ik denk dat dit James Cooke is", zegt een fan. "Dacht ik ook met zijn bewegingen." Het zou zomaar kunnen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.