The Masked Singer 'The Masked Singer'-fan overtuigt ons helemaal: 'Comeback van deze steengoede zangeres als Foxy Lady'
COS

Vanaf 3 februari barst de grootste speurtocht van Vlaanderen weer los. Fans van 'The Masked Singer' zijn nu al volop hun verdachten aan het oplijsten.

Vorig jaar was er Miss Poes en dit jaar is er Foxy Lady. Met haar groene ogen en groene jurk dachten veel fans van 'The Masked Singer' meteen aan Pommelien Thijs. Dat vinden heel wat fans misschien toch iets te voor de hand liggend.

Terug naar de speurtafel dus... Op Facebook komt een fan van het programma nu met een naam die vorig jaar ook al meermaals viel: Linda Mertens. Enkele 'tips' lijken alvast erg goed te kloppen bij de 'Milk Inc.'-zangeres.

Zo is er het klemmetje in haar golvende haren. "Dit had Linda ook heel vaak in", zegt de fan. Verder zijn er de hoge hakken, de poses en bewegingen. "Bij het kostuum is de borst niet volledig bedekt. Hierop kreeg Linda ook vaal commentaar", merkt de fan op.

"Ik zit meestal goed verstopt op mijn onderduikadres", staat te lezen in de tekst. Dat zou dan natuurlijk verwijzen naar het feit dat Linda enkele jaren uit de spotlights verdween. "Nadat ze op dit podium klaar zal zijn, gaan wij 'duizend sterren' zien." Dat moet natuurlijk een verwijzing naar Regi zijn.

Veel kijkers vinden het alvast een heel goede denkpiste. "Ik dacht dit dus ook!" en "Ik was ook al in die richting aan het denken en met jouw verduidelijking denk ik het nu nog meer", klinkt het. "Ik hoop dat je gelijk hebt", lezen we nog. "Zou een heel leuke comeback zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.