'The Masked Singer'-fan komt met verrassende naam op de proppen: "Zou deze zanger Papegaai niet kunnen zijn?"
COS
'The Masked Singer'-fan komt met verrassende naam op de proppen: "Zou deze zanger Papegaai niet kunnen zijn?"
Foto: VTM

'The Masked Singer' leeft enorm in Vlaanderen. Sommige figuren lijken al ontmaskerd nog voor het masker echt af gaat, andere figuren blijven een mysterie.

Voor veel kijkers is Papegaai nog altijd zo'n mysterie. Er wordt aan Jonas Van Geel gedacht of aan Jelle Cleymans omwille van de vele 'Spring'-tips. Anderzijds horen we vaak Mathias Coppens. Dé topverdachte in de guessing game is echter sociale mediafenomeen Average Rob.

Toch blijven er na vier weken opvallende gokjes passeren. Zo doet een fan van het programma een opmerkelijke suggestie: "Even een idee dat ik nog niet heb zien passeren: kan Papegaai André Hazes Jr. niet zijn?", vraagt hij zich af op Facebook.

Fuifbeest

"Zelfde postuur, in de filmpjes zegt hij 'ik leef alsof het de laatste dag is' en 'alsof morgen niet bestaat'. Zeer subtiel tussen alle Spring-nummers en Metejoor-kaartjes waarvan het er te dik op ligt. En ook de tips kan ik wel plaatsen bij hem", klinkt het. "Hij is ook een fuifbeest op het podium."

"Ik hem hem ook al verdacht, maar zou je zijn Nederlands accent niet beter horen als hij zingt?", vraagt een een andere kijker zich af. "Heb hem nog niet in het Engels gehoord." In het Engels zou André helemaal anders kunnen klinken. Toch klinkt vooral: "Ook al eens aan gedacht, maar hoor niet echt zijn stem."

Niels Destadsbader heeft al toegegeven dat de ontmaskering van Papegaai waarschijnlijk de grootste verrassing was van het hele seizoen. Zou het dan toch André Hazes kunnen zijn? Of zitten we er met al onze gokjes volledig naast? We komen het binnenkort te weten.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.