The Masked Singer 'The Masked Singer'-fan doet opmerkelijke ontdekking: "Heel verdacht dat ze dat verwijderd hebben"
COS
'The Masked Singer'-fan doet opmerkelijke ontdekking: "Heel verdacht dat ze dat verwijderd hebben"
Foto: VTM

In 'The Masked Singer' zijn Robots het eerste duo in het programma. Ze maakten meteen indruk met hun performance van 'City of Stars' uit de musical 'La La Land'. Het panel denkt in de richting van een bekend koppel of een bekende broer-zusduo. 

De topverdachten in de Guessing Game zijn Kato Callebaut & Tom Dice van The Starlings, Bab Buelens & Vincent Banic en Kenji Gooris & Shania Gooris. Er zitten ook heel wat kijkers op het spoor van Aster Nzeyimana en Lize Feryn.

Er is een kijker nu iets opgevallen tijdens een zoektocht naar hints. De kijker stoot plots op een artikel over een Lize en Aster die in de auto een karaoke houden. Opvallend: Lize heeft het filmpje verwijderd op Instagram.

"Heel erg verdacht dat Lize en Aster het filmpje van hun karaoke in de auto verwijderd hebben", vindt de kijker. "Dan is de kans groot dat ze in de pakken zitten van Robots", reageert een andere kijker.

Een ander karaokefilmpje liet het koppel wel online staan. Daarin vervormen ze zelf hun stemmen waardoor er waarschijnlijk minder uit af te leiden valt dan uit het verwijderde filmpje.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/BiZFVpgjDVY/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.