The Masked Singer 'The Masked Singer'-fan blaast iedereen omver met filmpje: "Zij is sowieso Kosmos!"
COS
'The Masked Singer'-fan blaast iedereen omver met filmpje: "Zij is sowieso Kosmos!"
Foto: VTM

Afgelopen vrijdag maakten we kennis met zeven nieuwe figuren in 'The Masked Singer'. We moesten meteen afscheid nemen van Kolonel Mops: Marc Coucke.

Volgende week is de eerste groep weer aan de beurt. We kunnen dus nog een weekje langer nadenken over wie er in de pakken uit de tweede groep zitten. Kosmos, Foxy Lady, Vlinder, Hippo, Tovenaar en Minotaurus komen pas op 24 februari weer in actie.

De identiteit van Kosmos blijft voor veel 'The Masked Singer'-fans nog een groot mysterie. Ingeborg, Laura Tesoro of Evy Gruyaert zijn momenteel de hoofdverdachten in de guessing game. Een fan probeert ons met een opvallend filmpje alvast een handje te helpen.

Stef heeft op TikTok een filmpje gedeeld waarbij hij de muziek heeft dichtgedraaid. Zo zouden we de stem van Kosmos beter moeten herkennen. Voor veel kijkers bestaat er nu helemaal geen twijfel meer: "Dat is sowieso Siska Schoeters!", lezen we. "Wauw, wat een verschil. Helemaal weggestapt van Ingeborg. Dit is Siska."

@stefvanlooveren.me Damn ik ken die stem 😤👂🕵️‍♀️ #vtmthemaskedsinger #themaskedsingerbelgie #vtm #vlaanderen #televisie ♬ original sound - Stef Van Looveren

Meer nieuws

Meer nieuws

.