The Masked Singer 'The Masked Singer'-deelname Conner Rousseau ei zo na verraden door Karen Damen
COS
'The Masked Singer'-deelname Conner Rousseau ei zo na verraden door Karen Damen
Foto: VTM

De opnames van 'The Masked Singer' vonden al plaats voor de zomervakantie. Je deelname zo lang geheim houden kan niet makkelijk zijn. Voor Conner Rousseau ging het ook bijna mis.

In het najaar van 2021 was Conner Rousseau te gast bij Supercontent in 'Vrienden worden met'. Hij moest daar het spel 'DM'eke draai' spelen. Daarbij moest hij een privébericht sturen naar één van de namen op het rad.

Klaasje Meijer, Christoff, Karen Damen, Zwangere Guy, Niels Destadsbader en Regi Penxten stonden op het rad. Niet toevallig allemaal zangers. "We weten dat jij goed kan zingen, maar wij vinden: die zangcarrière, het moet ermee 'vooruit'", klonk het bij Jef en Pieter-Jan.

Het rad belandt uiteindelijk bij Karen. De woorden 'intiem duet' moet hij in zijn dm gebruiken. "Hey Karen, lang geleden! Ik vroeg me af, als je tijd hebt, of we eens konden brainstormen over een intiem duet tussen ons?", klonk Conners dm.

"En moet ik dat nu echt verzenden?", aarzelde hij nog. En terecht natuurlijk. Als Karen had gereageerd, had ze zijn deelname aan 'The Masked Singer' weleens kunnen verklappen. Hetzelfde had ook kunnen gebeuren bij Klaasje of Niels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.