Marthe De Pillecyn van K3 moet wat toegeven na nieuws over 'Liefde Voor Muziek'
COS
Marthe De Pillecyn van K3 moet wat toegeven na nieuws over 'Liefde Voor Muziek'
Foto: Photonews

VTM heeft ons zopas voorgesteld aan de tien straffe stemmen die zullen deelnemen aan 'Liefde Voor Muziek'. DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos tekenen komend seizoen present.

Iedereen kan de hits van K3 luidkeels meezingen. Binnenkort worden 'Waterval', 'Oya Lélé' en '10.000 Luchtballonnen' in een gloednieuw jasje gestoken. Daar kijken de meisjes enorm hard naar uit.

"Dankzij K3 heb ik al heel wat fijne dingen kunnen doen, maar ik geef toe dat meedoen aan 'Liefde Voor Muziek' absoluut nog op mijn bucketlist stond. Weer een mooi vinkje dat ik op die lijst kan plaatsen", zegt Marthe De Pillecyn.

Ook voor Hanne Verbruggen, die zeven maanden zwanger is, is dit avontuur extra speciaal: "Al die lieve collega’s, zoveel liefde voor muziek: dat werkt zo inspirerend en aanstekelijk!" 

En ook Julia Boschman, die binnenkort al één jaar bij de groep zit, kijkt ernaar uit: "'Liefde Voor Muziek' vind ik echt een fantastisch avontuur! En dat ik met zo’n geweldige artiesten mag samenwerken, vind ik heel vet!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.