Marthe De Pillecyn met verstomming geslagen wanneer ze K3-collega Julia Boschman ziet
COS
Marthe De Pillecyn met verstomming geslagen wanneer ze K3-collega Julia Boschman ziet
Foto: VTM

Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen hebben sinds twee weken officieel een nieuwe collega. In Julia Boschman zagen ze de perfecte opvolgster voor Klaasje Meijer.

De eerste dagen als de nieuwe K3 verliepen een beetje anders dan voorzien. Marthe De Pillecyn raakte besmet met het coronavirus en moest haar quarantaine uitzitten. Ze was er dus pas vrijdag, de dag waarop het eerste concert had moeten plaatvinden, voor het eerst bij.

"Ik was wel blij dat jullie al gerepeteerd hadden", zegt Marthe in 'K3, een nieuw begin' op VTM. "Toen ik hier aankwam, wist ik ook: ik ga jullie volgen, want jullie weten naar waar we moeten."

"We hebben je wel gemist", geeft Hanne Verbruggen toe. "Want jij bent meestal diegene die heel goed weet wat we moeten doen en waar we moeten staan en wat we moeten zingen. Dus ik was heel blij toen je er was."

"Nu waren wij het die iets meer wisten dan jou. Dat was ook echt een unicum", merkt Hanne lachend op. Ook Julia wist goed waarmee ze bezig was, tot enige verbazing van Marthe. "Ik kwam hier aan en ik dacht echt: oké, die staat er al", aldus Marthe over Julia.

'K3, een nieuw begin' zaterdag 11 december om 19.55 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.