Marc uit 'B&B Zoekt Lief' komt met wel heel ongewoon voorstel: "Cameraploeg zag het niet zitten"
COS
Marc uit 'B&B Zoekt Lief' komt met wel heel ongewoon voorstel: "Cameraploeg zag het niet zitten"
Foto: VTM

In 'B&B Zoekt Lief' kreeg Mabel aan het begin van de week een wel erg onverwacht telefoontje. Marc, die ze eerder naar huis stuurde, bleek nog in Frankrijk te zijn.

Met de komst van een nieuwe vrijgezel en het hartinfarct van Hans, had Mabel een emotionele rollercoaster achter de rug in 'B&B Zoekt Lief'. Ze twijfelde dan ook niet om er een dagje op uit te trekken met Marc, die ze een week eerder huiswaarts stuurde.

"Omdat ze maar over mij bleef praten, vonden de makers van 'B&B Zoekt Lief' dat ze het nog een kans moest geven", vertelt Marc in Dag Allemaal. "En toen heeft het toeval ons een handje geholpen. Door een staking konden er geen vliegtuigen landen op Charleroi, en moest ik enkele dagen op hotel verblijven in Bordeaux."

"Mabel heeft zich de moeite getroost om mij daar te komen opzoeken, een trip van 300 kilometer heen en terug. Ik had Mabel graag mijn hotelkamer laten zien, maar dat zag de cameraploeg niet zitten. Desalniettemin hebben we een heel mooie dag gehad samen", besluit Marc in het weekblad.

Ondanks de fijne dag samen is het uiteindelijk toch niets geworden tussen Mabel en Marc. Al hebben ze wel nog steeds contact. Als de B&B-uitbaatster hem zou uitnodigen in Frankrijk, dan zou Marc niet twijfelen en het nog een kans willen geven. Of ook Mabel daarvoor openstaat, is niet duidelijk. Wie weet wordt het nog iets met een van de andere mannen...

Meer nieuws

Meer nieuws

.