The Masked Singer Makers van 'The Masked Singer' verklappen het zelf: 'Hen zien we terug in de finale'
COS
Makers van 'The Masked Singer' verklappen het zelf: 'Hen zien we terug in de finale'
Foto: VTM

De finale van 'The Masked Singer' is in zicht. Jammer genoeg is er in die grote finale maar plek voor drie figuren. Vanavond vindt dus nog één ontmaskering plaats.

Champignon, Raaf, Tovenaar en Hippo strijden vanavond om een van de drie plekjes in de grote finale van 'The Masked Singer'. Door fans wordt al volop gespeculeerd over wiens masker in de halve finale zal worden afgenomen.

Van één finalist lijken we al een tijdje zeker. Julie Van den Steen versprak zich onlangs over Raaf. "Dat zingt ze op het einde nog eens", zei ze op Qmusic. In de finale brengen de finalisten wellicht hun favoriete nummer uit de reeks nog eens.

Een tweede finalist lijkt te worden bevestigd met de nummers van deze week. Zo zingt Champignon 'You Give Love A Bad Name' en 'We Are The Champions'. 'I'm into folk' van Bart Peters en The Radios, dat hij tijdens 'The Masked Singer in Concert' zong, lijkt hij in de finale te zullen zingen.

Raaf zong 'Hurts' van Emeli Sandé in het Sportpaleis. Tovenaar bracht een fantastische versie van 'It's all coming back to me now' van Celine Dion. Beide figuren brengen hun Sportpaleis-nummer in de halve finale. Verrassend genoeg zong Hippo geen nieuw nummer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.