Maarten ergert zich blauw aan zijn broer Staf Coppens: “Een onhebbelijke gewoonte van hem”
PMN
Maarten ergert zich blauw aan zijn broer Staf Coppens: “Een onhebbelijke gewoonte van hem”
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’?’ heeft zijn start niet gemist. Het VTM-programma behaalde 612.000 kijkers.

Sinds dit seizoen krijgt Jens Dendoncker de hulp van komiek Jeroen Verdick. In de aflevering van maandag 15 november om 20u35 bij VTM duikt ook Staf Coppens op en zijn broer Maarten.

Maarten is het beu dat Staf Coppens voortdurend zijn sleutels vergeet. Hij neemt daarom contact op met Jens en Jeroen. “Staf heeft de onhebbelijke gewoonte om bijna dagelijks zijn sleutels te verliezen”, vertelt Maarten. 

“Zijn autosleutels, de sleutels van zijn huis, maakt niet uit. Moest iedereen zijn zoals Staf, ik denk dat de wereld vierkant zou draaien.”

Jens schuift de opdracht door aan Jeroen aangezien hij een diner heeft bij zijn schoonmoeder. En dus trekt Jeroen naar Zweden.

Daar confronteren twee politieagenten Staf met een dode eland op zijn camping. De doodsoorzaak? Sleutels. In de maag van het dier. En daar wordt Staf verantwoordelijk voor gesteld. 

Wanneer er ook nog eens een boze buurman komt opdagen, wordt Staf gedwongen tot een afscheidsritueel geheel 'volgens de Zweedse traditie'.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.