Maarten Breckx en Lies Vandenberghe doen iedereen smelten met foto's van kleine Victor op bijzondere dag
COS
Maarten Breckx en Lies Vandenberghe doen iedereen smelten met foto's van kleine Victor op bijzondere dag
Foto: Instagram @lies.vandenberghe_

Maarten Breckx en Lies Vandenberghe kennen we als de sportankers van 'VTM Nieuws'. Ze zijn al enkele jaren samen en hebben twee kindjes samen.

Maarten Breckx en Lies Vandenberghe leerden elkaar in 2014 kennen op de redactie van VTM. Eén jaar later sloeg de vonk over. Eind 2017 ging Maarten in Malaga op één knie voor zijn vriendin. Eén jaar later vond het sprookjeshuwelijk plaats.

In september mogen Maarten en Lies hun vijfde huwelijksverjaardag al vieren. Dat doen ze niet met z'n tweeën, maar met z'n vieren. Maarten en Lies werden in juni van 2019 ouders van hun zoontje Georges. Die kreeg vorig jaar, op 3 juli een broertje: Victor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lies Vandenberghe (@lies.vandenberghe_)

Op Instagram vieren Maarten en Lies hun jongste zoontje. Lies doet dat met een foto van zijn geboorte. "Prachtig", vindt Astrid Coppens. "Al een jaar!", reageert Birgit Van Mol verrast. "Oh, tijd vliegt", zegt ook Dina Tersago. "Proficiat, wat gaat de tijd vlug, hè", klinkt het nog.

Ook Maarten zette zijn jongste zoontje in de bloemetjes. Hij deelt een recente foto met kleine Victor op de arm. "Fantastische papa", klinkt het. "Mooie foto van een vader-zoonmoment", zegt nog iemand. "Prachtige foto", beamen nog enkele volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maarten Breckx (@maartenbreckx)

Meer nieuws

Meer nieuws

.