Lynn Wesenbeek over schoonzoon Jens Dendoncker: “Zo gaat het nu met hem”
PMN
Lynn Wesenbeek over schoonzoon Jens Dendoncker: “Zo gaat het nu met hem”
Foto: Photonews

Het zijn donkere tijden voor Jens Dendoncker. De komiek liet zich opnemen nadat hij kampte met angstaanvallen.

De kijkers reageren op de plot rond Thilly en haar cocaïnegebruik. En wat opvalt: er zijn op sociale media duidelijk twee kampen. De ene groep is geschokt door de beelden en postte op fansites opmerkingen als ‘Schoon voorbeeld voor jonge kinderen, die ook meekijken’, ‘Wat een slechte inspiratie’ of ‘Dit zet onze jeugd aan tot meer drugs.’

Sommigen vinden de gebeurtenissen allemaal weinig realistisch. ‘Ik vind het zo onwaarschijnlijk belachelijk dat iedereen daar in dat atelier zomaar kan binnenlopen. En Thilly doet zich altijd slim en creatief voor, maar ze is daar al eens verrast door die bokser. De scenaristen komen totaal niet meer geloofwaardig over’, klinkt het onder meer.

Van andere kijkers krijgen de makers dan weer een pluim. “Dit mag zeker in ‘Thuis’ aan bod komen, want zo ziet de jeugd wat voor gevaren drugs met zich kunnen meebrengen”, staat er te lezen. Of: “Ze tonen op tv gewoon de realiteit.” En ook: “Ga je je kinderen loslaten in een wereld die ze niet echt kennen? Dit is gewoon een actueel thema, want het leven is nu eenmaal geen rozengeur en maneschijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.