Luk Alloo schiet te hulp na vreselijk ongeval op snelweg
PMN
Luk Alloo schiet te hulp na vreselijk ongeval op snelweg
Foto: VTM

Luk Alloo twijfelde niet om te helpen toen er een verkeersongeval gebeurde. De beelden daarvan zie je vanavond om 21.50 uur in ‘Alloo Bij De Wegpolitie’.
 

Volgens Simone Simmons, handlezeres en genezer bij wie Diana vaak te rade ging, was de prinses helemaal niet van plan om met Dodi te trouwen, en is er over hun relatie veel onzin verkocht. “Haar relatie met Dodi was helemaal niet serieus”, vertelt Simmons. “Ze kenden elkaar nog maar een goeie twee weken. Sommigen beweren dat ze verloofd waren. Flauwekul! Ze hield helemaal niet van Dodi. Dodi was een cocaïneverslaafde en werd gemanipuleerd door zijn vader. Diana zou nooit met hem trouwen. Nooit!”

“Trouwens, ze hield helemaal niet van behaarde mannen. En Dodi had véél haar. Vooral op zijn rug. Dat verafschuwde ze! Ze heeft me dat meermaals tijdens onze sessies verteld. Ze was altijd heel eerlijk tegen me. En ik tegen haar. Dat stoorde haar soms. ‘Je hoeft zo rechtuit niet te zijn’, zei ze dan. Als ze een nieuwe vriend had, kwam ze altijd bij mij op visite. En dan vertelde ik haar altijd of die persoon goed of slecht voor haar was. En Dodi was slecht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.