VTM

Luk Alloo betrokken bij ongeval met politiewagen

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

Luk Alloo is betrokken geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde tijdens dat hij aan het draaien was voor zijn programma ‘Alloo Bij De Wegpolitie’.

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Alloo Bij de Wegpolitie’. Je kan zien hoe het politievoertuig waar Luk Alloo bij op de achterbank zat betrokken raakt bij een ongeval.

"Ze zijn in ons gat gereden”, aldus Griet. In totaal botsten drie voertuigen met elkaar waarvan alle bestuurders een alcoholcontrole moeten ondergaan, ook Griet.

Voor agenten Kevin en Yann is het ‘pechstrookdag’, want ze komen drie voertuigen tegen die stilstaan op de pechstrook. Ook agenten Gino en Griet zien vier vrachtwagens op de pechstrook staan: “Ik kan begrijpen dat het niet leuk is voor hen, maar ze moeten aanschuiven in de file”, vertelt Gino.

Tijdens hun rit met de anonieme politiewagen beboeten agenten Yves en Francis twee snelheidsduivels met 170 km/h op de teller. Beide bestuurders krijgen een boete van 197 euro. Yves en Francis betrappen ook een bestuurder die aan het bellen is achter het stuur, goed voor een boete van 116 euro. “Dat is één van de dingen waar we veel aandacht aan moeten besteden, omdat er veel ongelukken mee gebeuren”, klinkt het.