Lorenz uit 'Boer Zkt. Vrouw' heeft duidelijke mening over opvallende ommezwaai van boer Kim
COS

Het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' is een van de succesvolste ooit gebleken. Maar liefst vier koppels zijn tot op vandaag nog gelukkig samen.

Els & Garry vonden de weg naar elkaar na een pauze van enkele maanden terug na het reüniemoment in maart. Voor Els & Cyriel, Elien & Lorenz en Emi & Kim is de liefde al zo'n negen maanden erg groot.

Kim kwam wel met een omweg bij Emi. Hij koos Ginny voor de romantische trip, omdat de klik goed zat en ze goed zou kunnen aarden op de aardappelboerderij. Maar al snel besefte hij dat hij zijn gevoel niet had gevolgd en zocht Emi terug op.

"Ik begrijp hem wel", zegt Elien in Dag Allemaal. "Bij mij had het net zo kunnen lopen. Mijn ultieme keuze was een gok, ik heb ook heel lang getwijfeld tussen mijn verstand en mijn hart", legt Elien uit.

Met haar gevoel besloot Elien voor Lorenz te kiezen. Die is natuurlijk blij, maar een 'Kimmeke' had Elien niet moeten proberen. "Bij mij had ze achteraf niet meer moeten afkomen, hoor", zegt hij in Dag Allemaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.