Lize Feryn enorm geschrokken van Aster Nzeyimana: "Dit kán toch niet?"
LHX
Lize Feryn enorm geschrokken van Aster Nzeyimana: "Dit kán toch niet?"
Foto: Photonews

Al zes jaar vormen Lize Feryn en Aster Nzeyimana een koppel. Ze steken niet onder stoelen of banken dat ze heel graag willen trouwen.

Al van in het begin van hun relatie wisten Lize Feryn en Aster Nzeyimana dat ze wilden trouwen. Een huwelijksaanzoek zal waarschijnlijk niet zolang meer op zich laten wachten. "Ik dénk dat we gaan trouwen voor we tien jaar samen zijn", zegt Aster immers in Het Laatste Nieuws.

Het is al één keer gebeurd dat Lize dácht dat Aster haar de vraag zou stellen. Het gebeurde zo'n twee jaar geleden in Thailand.

"Op het vliegtuig begon hij een raar rijmpje te schrijven", vertelt ze. "En plots zei hij: 'Lees het eens en lees erna alle eerste letters.' Mijn hart klopte in mijn keel, ik dacht: help, dit is niet romantisch genoeg."

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn)

Het rijmpje in kwestie was wel héél bijzonder. Het begon met de woorden 'Ik denk soms van kaka, pipi, stront'. De eerste letters van elke zin vormden 'ik hou van mijn sjoe'.

Het was met andere woorden dan tóch geen huwelijksaanzoek. En maar goed, want Lize was er niet mee opgezet.

"Ik kon bijna flauwvallen. Al die emoties door mijn lijf", herinnert ze zich. "Ten eerste: joepie, ja, ik wil trouwen. Maar ten tweede: toch niet op deze manier, met kaka, pipi, stront? Dit kán toch niet", lacht ze. 

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn)

Meer nieuws

Meer nieuws

.