Lize Feryn bevestigt het na ontmaskering: "Inderdaad voor 'The Masked Singer' gedaan"
COS
Lize Feryn bevestigt het na ontmaskering: "Inderdaad voor 'The Masked Singer' gedaan"
Foto: VTM

Vorige week moesten publieks- en speurdersfavorieten Robots 'The Masked Singer' verlaten. Het bleken Lize Feryn en Aster Nzeyimana te zijn.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana stonden bij verschillende kijkers al vanaf de eerste aflevering op de verdachtenlijst. In 'The Masked Singer' zat het speurdersteam hen pas na tijdens de tweede aflevering op het spoor.

Wie Lize en Aster verdacht, zag ook veel tips die in hun richting wezen. Zo was er de code die verwees naar de dag waarop Aster als sportanker startte bij 'Het Journaal' en de klaprozen die hintten op 'In Vlaamse Velden', waarin Lize speelde.

Ook was een kijker opgevallen dat Lize een Instagram-filmpje had verwijderd waarin ze met haar vriend een 'Carpool Karaoke' hield. Volgens kijkers was dat omdat we hun stemmen zouden herkennen.

Lize bevestigt nu dat het geen toeval was. "Ik vond het bizar dat iemand dat was opgevallen, want ik had het al bijna een jaar geleden gewist. Maar inderdaad, dat was voor 'The Masked Singer'", verklapt ze in Humo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.