Lisa 'Lisa' verwelkomt nieuw hoofdpersonage én bekend gezicht krijgt verrassende gastrol
COS
'Lisa' verwelkomt nieuw hoofdpersonage én bekend gezicht krijgt verrassende gastrol
Foto: VTM

We moesten in het huidige seizoen van 'Lisa' al van verschillende personages afscheid nemen. We maakten daarnaast ook kennis met heel wat nieuwe gezichten.

In de aflevering van vrijdag duikt Dorian Liveyns plots op in 'Lisa'. Hij vertolkt de rol van Gerben, een ex-vriendje van Gijs (Maarten Ketels). De onverwachte ontmoeting tussen Gerben en Gijs is niet echt naar de zin van diens partner Gert (Bert Verbeke). Waarom heeft Gijs hem nooit over Gerben verteld?

Daarnaast vervoegt Britt Hellinx vanaf maandag de vast cast van de telenovelle. Ze geeft gestalte aan Lily-Rose, dochter van een koppel diplomaten. Ze weet dan wel hoe ze zich moet gedragen op een chique receptie, maar het échte leven? Dat kent ze niet.

Britt kan het nog niet helemaal vatten dat ze met mensen als Hilde De Baerdemaeker op de set staat. "Samenwerken met zulke talenten is zo een voorrecht. Elke dag leer ik nieuwe dingen bij en het is fantastisch om deel uit te maken van zo een geweldig team en goed geoliede machine", aldus Britt.

'Lisa', elke weekdag om 18.20 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.