Lisa neemt schokkende beslissing in 'Lisa': "Ze is helemaal gek geworden"
COS
Lisa neemt schokkende beslissing in 'Lisa': "Ze is helemaal gek geworden"
Foto: VTM

Lisa en Jonas zijn nu al meer dan 30 afleveringen verloofd. Veel zagen we het verloofde koppel echter nog niet samen...

Eerst was er Jonas die na de komst van Olivia zijn gedachten op een rijtje moest zetten en vervolgens werd Lisa ontvoerd door Gert. Die laatste was in paniek geslagen nadat Lisa getuige was van de dood van Dorine.

Dat Gert Lisa niets wil aandoen, werd meteen duidelijk. Toch houdt hij haar nog steeds gevangen. Al zal dat niet voor lang meer zijn. Vrijdag laat Gert haar namelijk vrij. Afscheid nemen doen ze verrassend genoeg met een dikke knuffel.

Lisa heeft tijdens haar ontvoering duidelijk sympathie opgewekt voor Gert en neemt dan ook een drastische beslissing. "Ik blijf", horen we Lisa zeggen in een spoiler wanneer ze na haar vrijlating weer binnenwandelt.

Gert begrijpt er niets van. Veel kijkers ook niet. "Ze is helemaal gek geworden", klinkt het. Al is er ook begrip: "Ze wil hem gewoon helpen", klinkt het. "Beetje déjà vu van 'Familie', zoals bij Hanne en Tony", merkt een kijker op.

Hoewel Lisa terugkeert naar haar ontvoerder, zal het gelukkig niet lang meer duren voor Lisa weer herenigd is met Jonas en haar familie. Op woensdag 20 april is het Dorines begrafenis. Daarbij is Lisa zeker aanwezig.

Meer nieuws

Meer nieuws

.