Lisa 'Lisa'-medewerkers gaan de mist in en verklappen het al: 'Dit personage zal sterven'
COS
'Lisa'-medewerkers gaan de mist in en verklappen het al: 'Dit personage zal sterven'
Foto: VTM

'Lisa' eindigde vorige week met een spetterende seizoensfinale. Wat is er met Katja gebeurd? En is Reinhout écht de vader van Jonas? We komen het na de zomer te weten.

'Lisa' keert na de zomervakantie terug met een vierde seizoen. De opnames daarvan zijn al enkele maanden aan de gang. Op sociale media konden we bij de 'Lisa'-acteurs al een paar glimpen opvangen van wie er binnen enkele maanden nog in de reeks zit.

Er gaan al een tijdje geruchten dat we van één hoofdpersonage afscheid zullen moeten nemen. Volgens kijkers zou Lars (Thomas Van Caeneghem) immers om het leven komen. Nu lijken beelden op sociale media die geruchten jammer genoeg te bevestigen.

'Lisa' speelt zich af in Vilvoorde. De stad is daar heel trots op en deelt op Instagram vaak beelden uit de reeks. Dat deden ze onlangs ook met een backstagefilmpje. We zien Arthur in het filmpje, maar ook Elke en Olivia op een erg droevige plek: een kerkhof.

Elke gaat bloemen aan een graf leggen en neemt dan op een bankje plaats naast Olivia. Zij zitten sinds de seizoensfinale in een liefdesdriehoek met Lars. Zou hij echt sterven? De Instagrampagina 'visitvilvoorde' verwijderde het filmpje alvast. Toch iets te veel prijsgegeven?

Meer nieuws

Meer nieuws

.